Podrška za PRAVNA lica

Poslovna komunikacija​

Želite da poslujete izvan Bosne i Hercegovine, na primjer u Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj (njemačkom govornom području), Engleskoj, Irskoj, Americi, Kanadi, Australiji (englesko govorno područje). Vi ste pronašli partnera i treba Vam pomoć u pregovorima, pismenoj korespondenciji, ali jezična barijera sprečava Vas u brzoj i aktivnoj komunikaciji. Aktivna komunikacija je veoma važna u današnjem vremenu. Konkurencija je velika u svim poslovima. Nekada možete biti prvi, a za tren budete zadnji. Zato je veoma važna aktivna i brza komunikacija.

Redovna komunikacija sa klijentima

Firma“Eil servis” Vam može pomoći tako što će prevoditi dokumente i voditi usmene razgovore i pregovore.
Firma “Eil servis” nije sudski tumač, ali surađuje sa osobama koje su zakonski ovlašteni za to, ako je to potrebno.
Vi imate već postojeće klijente na njemačkom ili engleskom govornom području, “Eil servis” može za Vas da vrši “custom service”, to jeste redovno kontaktiranje Vaših klijenata, telefonski – redovnih telefonskih poziva, vršenje narudžbi, ponuda novih proizvoda, provjera kvaliteta robe i usluge. Elektronski šaljemo u redovnom periodu Vaše reklame, novosti itd.

CRM - sistem za upravljanje klijentima

Šta je to konkretno? Svi Vaši klijenti bi bili sačuvani u CRM sistemu za upravljanje klijentima tako da ni “najmanji” klijent ne bi bio izgubljen. Jednu dobru firmu čini kvalitetan rad i zadovoljni klijenti. A jednu bogatu firmu sačinjava puno zadovoljnih klijenata. Ako imate tržište (klijente) tada je rejting firme veći. I zato je potrebna redovna i kvalitetna komunikacija sa klijentima. U tome imamo dugogodišnje iskustvo.

Izrada web sajtova i prevod na više jezika

Preporučujemo svim našim klijentima izradu vlastitog web sajta koji je individualno prilagođen Vašim potrebama da biste Vašu firmu i Vaš proizvod predstavili u pravom svjetlu. Sajtovi se mogu prevesti na više jezika.

Kratkoročna i dugoročna saradnja sa nama

Kratkoročno – želite završiti jedan posao u određenom vremenskom periodu sa jednim klijentom i potrebne su Vam određene usluge.
Dugoročno – nudimo Vam i dugorčnu saradnju potpisujući ugovor, gdje se mi kao firma “Eil servis” obavezujemo redovno zastupati Vaše interese.

Možda se suočavate sa drugačijom vrstom problema od gore 
navedenih, slobodno nas kontaktirajte da vidimo možemo li Vam pomoć.