Podrška za FIZIČKA lica

Putovanje ili preseljenje u inostranstvo

Želite da otputujete ili preselite u inostranstvo, ali je problem nedovoljno poznavanje jezika da biste obavili telefonske razgovore ili prevodili dokumentaciju. Na primjer, našli ste posao u Njemačkoj, Austriji ili Švicarskoj (njemačko govorno područje) i trebate obaviti telefonski razgovor sa Vašim poslodavcem. “Eil servis” bi Vas mogao pripremiti na taj razgovor.
Vi ste pronašli stan i trebate se dogovoriti o pojedinostima, “Eil servis” može za Vas obaviti telefonske razgovore. Želite se preseliti ili otputovati u Englesku, Irsku, Ameriku, Kanadu, Australiju (englesko govorno područje). Možemo Vam pomoći kada Vam je potrebna viza, ispunjavanje online formulara za vize, rezervisanje povoljnih avionskih karti, povoljnih smještaja i td.

Pomoć u prevodu, vađenju ili produžavanju ličnih dokumenata

Vi se nalazite u inostranstvu a Vaši najmiliji žive u Bosni, i potrebna im je Vaša pomoć ali Vi ste daleko i spriječeni ste da putujete. Potrebe koje mogu imati su različite, kao na primjer pomoć u vađenju ili produžavanju ličnih dokumenata. Potreban Vam je prijevod dokumenata sa njemačkog, engleskog, slovenskog na bosanski, srpski ili hrvatski i obratno. “Eil servis” će ga prevesti za Vas.  “Eil servis” nije sudski tumač, ali “Eil servis” surađuje sa osobama koje su zakonski ovlašteni za to. Ili Vam je potreban dokument iz Bosne, mi Vam ga šaljemo. Firma “Eil servis” za Vas može obaviti pojedine administrativne poslove kao na primjer otići u kataster, platiti porez na imovinu, otići u matični ured, izvaditi rodni list, uvjerenje o državljanstvu, vjenčani list itd.

Pomoć pri kupovini ili prodaji vaših nekretnina

Prodajete ili kupujete nekretninu u Bosni i Hercegovini, “Eil servis” Vam u tome može pomoći. Na primjer, ako prodajete nekretninu, zemlju, kuću, stan i želite da Vam nekretnina redovno bude u oglasima, zainteresovanim osobama “Eil servis” može u Vaše ime pokazati nekretninu. Vi želite kupiti nekretninu, zemlju, kuću, stan, “Eil servis” Vam može pomoći u potrazi.  Firma “Eil servis” ima dobre i provjerene kontakte firmi koje prodaju stanove. Šta firma “Eil servis” može uraditi za Vas?  Može nekretninu, zemlju, kuću, stan pogledati, slikati, provjeriti status nekretnine, Vama ukazati na prednosti i nedostatke nekretnine. Sve te informacije možemo Vam brzo proslijediti. “Eil servis” nije agencija za nekretnine!  Firma “Eil servis”može biti samo Vaša produžena ruka.

Možda se suočavate sa drugačijom vrstom problema od gore 
navedenih, slobodno nas kontaktirajte da vidimo možemo li Vam pomoć.