EIL SERVIS

Vaš problem postaje i naš problem. 
Eil servis rješava svoje probleme, to jest vaše probleme!

Naš logo je narandža.

Možda se pitate zašto?
Narandža je zdrava, naša radna atmosfera je također zdrava, a takve odnose želimo i sa našim klijentima. Boja narandže je vedra, potiče na pozitivan stav i volju za rad.

Možda Vama Vaš problem izgleda nerješiv, ali ne i firmi “Eil servis”, jer kada mi preuzmemo zadatak u svoje ruke onda ga i riješimo. Imamo višegodišnje iskustvo rada sa strankama kako na bosanskom, srpskom i hrvatskom jeziku tako i na njemačkom i engleskom jeziku.

Narandža ima osvježavajući efekat. Narandžasta boja utiče pozitivno na razmišljanje. Mi želimo da pomognemo našim klijentima da budu poput narandže, osvježavajući, dinamični i uspješni. Pomoć u tome može Vam pružiti web sajt koji će biti kreiran lično za Vaše potrebe, privatno ili poslovno da biste bili uspješni, dinamični i osvježavajući.

Firma“Eil servis” je mlada firma koja radi u porodičnoj atmosferi. Našim klijentima smo 100% partner. Naše sjedište je u Bosni i Hercegovini, u gradu Doboju.

Vi živite izvan Bosne i Hercegovine: u Americi, Australiji, Zapadnoj Evropi ili ste iz regiona a želite ostvariti kontakte na engleskom ili njemačkom govornom području, onda ste na pravom mjestu. Kontakti mogu biti razne prirode.

Firma “Eil servis” je Vaš Partner – Vaša pouzdana produžena ruka. Sve što Vi ne možete obaviti “Eil servis” će se potrudit to obaviti za Vas!